Kohaislame uron festën.

detar, marinar Bahtijar (per) fatmir,me fat, faton Bahtir (per) fatmir, me fat, faton Bajezid (ar).

Emra Shqip për Djem që fillojnë me shkronjën A, mundësuar nga EmraModern. Apr 22, 2022 · Emra të shkurtër për djem.

Greke, perëndeshë e mençurisë.

Abdulmalik – rob i Sundimtarit.

. ) – e pasur, e begatë. 204 posts.

.

Emra Shqip, Emra Modern, Emra për Vajza, Emra për Djem, Emra Musliman, Emra Katolik dhe më shumë. Nga Koha ISLAME. .

. com.

redbubble.

Emra musliman modern dhe emra shqiptar per femije.

. Abdi (ar) perkushtuas,devotshmeri.

Apr 22, 2022 · Emra të shkurtër për djem. Lajmi i rradhës.

47.
Aubree.
Emra musliman; Emra katolik; Emra musliman per djem me shkronjen H.

emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern Gjinia: -Gjitha- Mashkull Femër Lloji: -Gjithë- Fjalë e shqipes Emër vendi Emër i vjetër Emër ilir Emër mysliman.

Emri Kuptimi; Raid: udhezues: Rabar: person dashamires: Rafan: i bukur: Rafi: i larte: Raonar:.

) – i pasur, atribut i Allahut; Galib (arab. Apo së shpejti do të beheni me një nip dhe dëshironi të sugjeroni një emër unik për të?. Lajmi i rradhës.

com. Abdusselam (ar) adhurues i Zotit Paqdashes. redbubble. com/people/MomChic/shop?asc=u&ref=account-nav-dropdown. Abel. Emrat musliman per djem ne kete faqe jan sipas rendit alfabetik dhe gjithashtu secili emer.

Emri unisex, origjinal për djem, origjina angleze e 'Ash tree meadow' 43.

. .

.

2022.

.

Aug 11, 2014 · Hasime (ar) vendimtare, vulosja e fundit, Hateme (ar) perfundimtare, vulosja e fundit, Hatixhe (ar) femije i lindur para 9 muajve, shiqim i mprehte, kosh deveje per femra, Hata (ar) shtatanike, e zhvilluar, Hava (ar) e gjelbert ne te mbyllur, femra e pare, Haxhere (ar) nena e Ismailit, pengue, ndalue, mbrojtur,.

KESHILLA; Emra Musliman për djem.